Rasmus satte skub i væksten i lokal synshal: Er gået fra tre ansatte til tre afdelinger

Foto: PEMA Bilsyn. Ejer af PEMA Bilsyn Rasmus Andersen.
Profilbillede
dato

Rasmus Andersen har på kort tid stablet en virksomhed på benene, der effektivt kombinerer hurtig service med lokal kundebehandling.

Alle der har ejet en bil i mindst fire år, har prøvet at logge ind på e-boks eller borger.dk, for at konstatere at færdselsstyrelsen har indkaldt til eftersyn.

I den forbindelse har du siden 2021 haft mulighed for at svinge forbi Pema Bilsyn. Indtil videre er der afdelinger i Gilleleje, Frederikssund og Vassingerød, hvor medarbejderne står klar med kaffe og et smil: 

“Vi tilbyder lokalt bilsyn med hurtig og pålidelig service. I Vassingerød og Frederikssund syner vi alle slags køretøjer, og i Gilleleje syner vi alle køretøjer under 3500kg,” fortæller Rasmus Andersen. 

Som lokalt forankret virksomhed er det vigtigt for ejeren, at kunderne føler sig velkommen, og at de er tilfredse med det arbejde, de betaler for. 

“Vi vægter højt, at kunden hurtigt kommer videre, samt at de altid kan stole på, at de får en fair og ensartet behandling,” fortæller Rasmus og uddyber: 

“Vores service, knowhow og kundebetjening er vores store force. Selv om vi er tre afdelinger, så ved kunden, hvad han/hun får.”

Hurtig vækst
Pema Bilsyn har på kort tid vokset sig større. På mindre end to år har Rasmus Andersen åbnet to nye afdelinger i Nordsjælland.   

“Pema Bilsyn opstod, da jeg fik tilbuddet om at købe Henriks Synshal i Frederikssund i sommeren 2021. Jeg slog til og solgte mit autoværksted i Gilleleje.”

“Samtidig overtog jeg Gilleleje Bilsyn. Den 1. oktober 2022 åbnede jeg Pema Bilsyn i Vassingerød i SCT´s nye lokaler. Afdelingen i Vassingerød er den første ny afdeling som åbner under navnet PEMA Bilsyn. De to andre afdelinger kører indtil videre under deres respektive navne.”

Udvidelsen betød også, at der var brug for flere hænder i synshallerne, hvis der fremadrettet ville holde fast i den hurtige service.

“Da jeg overtog Henriks synshal, var der tre ansatte. Nu råder jeg over tre afdelinger og i alt syv ansatte plus mig selv. Jeg har uddannet og ansat to ekstra Tungvogns synsmænd,” lyder det fra Rasmus Andersen. 

Han opsummerer sin virksomhed i en sætning: 

“Lokalt bilsyn du kan stole på.”

Du kan besøge Pema Bilysyn Vassingerød på adressen Bøgeholm Alle 6, 3450 Allerød.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Pema Bilysyn Vassingerød