Seneste dødsannoncer og afdøde i Lynge

Profilbillede
dato

Oversigt over afdøde i Lynge

Nedenstående oversigt viser de seneste dødsannoncer og mindeord fra Lynge og omegn:

Der er ikke indrykket dødsannoncer for nyligt

Opret mindeord

Mindeord oprettet på VORES Lynge kan nemt deles med venner, familie og netværk via sociale medier.

Her kan du se en oversigt over dødsfald i Lynge og resten af Allerød Kommune i Nordsjælland

Der kunne ikke findes en oversigt over dødsfald på specifikke personer i hverken Danmark eller Nordsjælland. Det er desværre kun muligt at følge med i de dødsannoncer der indrykkes i din by. På dst.dk dødsfald og middellevetid kan du finde generelle statistikker fra Danmarks Statistik omkring dødsfald. På linket fra Danmarks Statistik kan du se oversigter om bl.a. befolkningen og dødsårsager.

Dette skal du huske på når du skriver mindeord

At skulle indrykke mindeord er for mange en følelsesladet situation. Derfor kan det være uoverskueligt at finde ud af, hvor du skal indrykke annoncen og hvad du skal skrive.

Her er der nogle gode råd til dig:
Ved indrykning af mindeord i en avis, skal du gerne holde din tekst kort og faktuel, da du betaler per millimeter. Du har derfor begrænset plads. Fokuser kun på alt det gode ved den afdøde, hvis du indrykker mindeord et sted, hvor du kan skrive meget tekst. Hvis der er dårlige relationer mellem den afdøde - eller dig - og andre familiemedlemmer og venner, så sørg for ikke at skrive om dem i mindeordet. Ved at indrykke dødsannoncer online sparer du penge og det giver dig færre begrænsninger, da du kan skrive en længere tekst. Annoncen kan også deles med venner og bekendte via sociale medier.

Denne artikel er skrevet af Mattias Sundroos .