Med mere end 40 års erfaring er Auto Anders din ideelle, lokale mekaniker

Værkstedet på Hillerødvej 9 i Lynge (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Auto Anders, den lokale automekaniker på Hillerødvej 9 i Lynge, drives af den erfarne Anders Lund Pedersen, der har hele 40 års erfaring i branchen. Efter mere end 20 år som udlært mekaniker tog Anders springet og etablerede sit eget værksted i foråret 2002. Han ønskede at være sin egen chef og skabe et sted, hvor kunderne kunne få den bedste service og ekspertise.

Gennem årene har Anders opnået et indgående kendskab til alle bilmærker, men det er især Saab, der ligger hans hjerte nær. Han har tilbragt alle årene på et autoriseret Saab-værksted og har derfor opnået en enestående viden og erfaring inden for mærket.

Saab er stadig et af de bilmærker, som Anders elsker at arbejde med, og derfor har han investeret i det nyeste testudstyr til Saab for at kunne levere den allerbedste service til sine Saab-kunder.

I 2014 blev Auto Anders også anerkendt som et autoriseret serviceværksted for Saab. Dette har yderligere bekræftet Anders' ekspertise og tillid til mærket. Han sætter en ære i den personlige betjening og er dedikeret til at overholde aftalerne som lovet. Kundetilfredshed og kvalitet er altid i fokus hos Auto Anders.

For at kunne imødekomme efterspørgslen og sikre en effektiv drift har Anders også tilknyttet en freelance-mekaniker til værkstedet. Dette sikrer, at der altid er den rette ekspertise til rådighed for at håndtere forskellige opgaver og sikre en optimal kundeservice.

Auto Anders på Hillerødvej 9 i Lynge er det ideelle valg, når det kommer til pålidelig og kompetent automekanik. Med Anders Lund Pedersens mange års erfaring, hans passion for Saab og hans engagement i at levere den bedste service til kunderne er man i trygge hænder hos Auto Anders.

Du kan følge med i hverdagen i autoværkstedet på Auto Anders' Facebookside.
Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: AutoAnders