Seneste regnskab fra FARUM INSTALLATIONSFORRETNING ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

FARUM INSTALLATIONSFORRETNING ApS i Lynge kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -35.614 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde FARUM INSTALLATIONSFORRETNING ApS en bruttofortjeneste på 2,6 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Trio Gulve ApS i Lynge kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,8 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Trio Gulve ApS en bruttofortjeneste på 2,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


LUX LAK ApS i Lynge kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -220.878 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde LUX LAK ApS en bruttofortjeneste på 1,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,2 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Studio Management ApS i Lynge kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -1 million kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Studio Management ApS en bruttofortjeneste på 6,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 4,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


HERI RIDEUDSTYR ApS i Lynge kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 52.729 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde HERI RIDEUDSTYR ApS en bruttofortjeneste på 1,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler