Nyt fra Lynge i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Lynge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Sigtet for butikstyveri, Nærum

En 46-årig kvinde fra Kgs. Lyngby blev torsdag formiddag klokken 08.34 sigtet for butikstyveri, efter hun havde passeret forretningens kasselinje uden at betale for nogle varer, som hun havde lagt i sin taske.

 

Fodgænger påkørt, Fredensborg

Klokken 08.50 blev en 67-årig mand fra Espergærde påkørt af en 84-årig mand fra Fredensborg. Uheldet skete i krydset Helsingørsvej/Endrupvej, og den 67-årige blev kørt til behandling for de skader, han pådrog sig ved påkørslen.

 

Kørte uden kørekort, Frederiksværk

En 36-årig mand fra Valby blev klokken 09.28 standset, da han kom kørende ad Hermannsgade. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han havde sat sig bag rattet, selvom han tidligere havde fået inddraget sit kørekort.

 

Pc stjålet fra bil, Gentofte

En pc blev mellem klokken 17.00 og 17.30 stjålet fra bagagerummet i en bil, som stod i et p-hus på Nybrovej.

 

Computere stjålet, Hellerup

Flere elever på Bernadotteskolen har torsdag mellem klokken 09.00 og 11.00 stjålet deres computere. Computerne var i to forskellige klasselokaler, da de blev stjålet.  

 

Hash fundet i kælderrum, Farum

Torsdag formiddag fandt narkohundene Vaks og Fister en klump hash, som lå i et ulåst kælderrum i en ejendom på Ryttervænget. Hashen blev taget med på politigården og registreret som hittestof, da det ikke kunne konstateres, hvem ejeren var.

 

Postkasse sprængt i luften, Fredensborg

En postkasse på en ejendom på Båstrupvej blev onsdag klokken 15.30 sprængt i luften. Hærværket blev anmeldt torsdag eftermiddag klokken 13.09.

 

Taget for butikstyveri, Helsinge

To udenlandske mænd på henholdsvis 31 og 34 år uden fast adresse blev klokken 13.36 torsdag taget for butikstyveri i Kvickly på Frederiksborgvej, hvor de havde stjålet madvarer. De blev sigtet for tyveri, og da de erkendte blev i ikendt en straksbøde, som de betalte på stedet.

 

Slog bilist i ansigtet, Helsingør

En 19-årig mandlig bilist fra Helsingør dyttede tirsdag af to køretøjer, der blokerede vejen. De to køretøjer fulgte efter billisten, der kørte ind på en parkeringsplads på Lerbakkevej kl. 15.32. På parkeringspladsen åbnede et af køretøjernes chauffør billistens dør og tildelte ham to slag i ansigtet. Chaufføren af den anden bil truede derefter med at ville slå den forurettede ihjel, hvis der blev taget billeder af vedkommendes bil.  

 

Oksemørbradstyveri, Stenløse

En 37-årig mand fra Stenløse blev torsdag taget for butikstyveri i Kvickly på Centertorvet i Stenløse, efter han forsøgte at stjæle 4 oksemørbrader. Manden blev sigtet og anholdt for tyveriet. Manden blev desuden sigtet for brud på loven of euforiserende stoffer, da han var i besiddelse af en større mængde skunk. 

 

Påsat brand, Allerød

Torsdag kl. 21.05 kom en anmeldelse om en brand i en garage på Rugvænget i Allerød. Politi, brandvæsen og redning rykkede ud til stedet, hvor beboeren blev reddet ud af huset. Beboeren blev tilset af en læge, men var ikke behandlingskrævende. Ilden var under kontrol kl. 21.49. Branden formodes påsat af nogle 14-årige drenge, heriblandt to fra Allerød og én fra Lynge, der blev anholdt og undersøgt i løbet af aftenen. 

 

Konfiskeret hash, Gilleleje

Torsdag kl. 21.20 blev en 15-årig dreng fra Gilleleje sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer, da han havde en mindre mængde hash på sig, da han blev stoppet på Vandværksvej i Gilleleje. Drengens forældre og sociale myndigheder er underrettet. 

 

Konfiskeret hash, Helsinge

En 18-årig mand fra Helsinge blev torsdag kl. 21.43 sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer, da han blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash på Kongensgavevej. Manden blev desuden fundet i besiddelse af en kniv. Senere på aftenen, kl. 22.06, blev en 19-årig fra Helsinge også sigtet for brud på loven om euforiserende stoffer, da han blev stoppet på Kongensgavevej. 

 

Spirituskørsel, Vejby

En 72-årig kvinde fra Vejby blev sigtet kl. 04.24 for spirituskørsel på Tisvildevej i Vejby. Kvinden påkørte en sten i rabatten, således at forreste hjulpar var løftet fra jorden. Bragt til nærmeste hospital for udtagning af blodprøve, så den præcise promille kan fastlægges.
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi