Nyt fra Lynge i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Lynge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra varebil, Frederikssund

Klokken 09.00 blev det anmeldt, at der imellem klokken 02.24 og 02.27 var blevet stjålet værktøj fra en varebil, der havde holdt parkeret på Dagli’Brugsens p-plads. Tyvene var kommet ind i varebilen ved at bryde en af sidedørene op.

 

Brand, Stenløse

Klokken 11.04 blev det anmeldt, at en kontrolleret afbrænding af en mark nær Møllevangen ikke forløb som planlagt, og at ilden havde bredt sig til et område, det ikke skulle have bredt sig til. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor sidstnævnte fik kontrol over branden, efter den ifølge Frederiksborg Brand og Redning havde spredt sig til mere mark, et skovområde og et læhegn.

En mand i 30’erne fra lokalområdet blev i forbindelse med branden sigtet for overtrædelse af beredskabslovgivningen.

Der skete ingen personskade ved branden.

 

Butikstyveri, Hillerød

Klokken 12.40 anmeldte personalet fra Normal i Slotsarkaderne, at de stod med en 15-årig ung kvinde, der havde forsøgt at stjæle en selvbruner. Da hun var under 18 år gammel blev en patrulje sendt til butikken, hvor den unge kvinde blev sigtet for butikstyveri, ligesom de relevante voksne og de relevante myndigheder blev orienteret om episoden.

 

Færdselsuheld, Lynge

Klokken 17.23 blev det anmeldt, at der netop var sket et solo-færdselsuheld på Snoghøjvej ved Lystrup, idet en motorcykel ført af en 47-årig mand fra Skævinge var kørt ud på et bevokset området. Politi og ambulance blev sendt til stedet, hvor sidstnævnte tog manden med på hospitalet, idet han var alvorligt tilskadekommen. Nordsjællands Politi har ikke yderligere oplysninger om mandens tilstand.

 

Brand, Nivå 

Klokken 17.39 blev det anmeldt, at det brændte i et rækkehus i Æblets Kvarter. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor sidstnævnte fik slukket branden. Der skete brandskader i to rækkehuse, mens to yderligere fik sodskader. Der skete ingen personskade ved branden.

Brandårsagen er på nuværende tidspunkt ukendt.

 

Bedrageri, Kgs. Lyngby

Klokken 18.05 anmeldte en medarbejder fra Normal, at en kvinde havde taget en vare fra butikken og gået op til kassen med en gammel kvittering for at returnere den og dermed uberettiget få penge retur. En patrulje kørte til butikken, hvor en35-årig kvinde fra Helsingør blev sigtet for bedrageri.

 

Butikstyveri, Espergærde

Klokken 18.32 anmeldte personalet fra Netto i Mørdrup, at et par havde forsøgt at stjæle varer for 219 kroner. Da den ene halvdel af parret var udenlandsk statsborger, blev en patrulje sendt til stedet, hvor en 43-årig mand bosat i København og en 31-årig udenlandsk kvinde blev sigtet for butikstyveri.

 

Musik til ulempe, flere steder i politikredsen

Klokken 21.35 blev det anmeldt, at der blev spillet høj musik fra en privat adresse på Kommodsvej i Tisvildeleje. En patrulje blev sendt til adressen, hvorefter der blev skruet ned. Senere på aftenen blev det dog igen anmeldt, at der blev spillet høj musik fra samme sted, og en patrulje måtte nok engang derud og bede om, at der blev skruet ned. Anden gang blev der ligeledes advaret om risikoen for, at musikanlægget kunne blive beslaglagt.

I løbet af aftenen var en patrulje også forbi en adresse på Lundebakken i Vejby og bede om, at der blev skruet ned for musikken.

Omkring midnat var en patrulje også forbi Højbohusvej i Tisvildeleje for at få skruet ned for musikken til en privat fest.

Og kort derefter var en patrulje forbi en adresse på Bonderupgårds Allé i Gilleleje for at få deltagerne til en fest til at skrue ned for musikanlægget.

Klokken 01.24 var en patrulje forbi Tuborg Havnepark i Hellerup efter en anmeldelse om musik til ulempe, men musikken var slukket ved politiets ankomst.

Klokken 01.27 var en patrulje forbi en adresse på Skovbovej i Græsted efter en anmeldelse om musik til ulempe, men også her var musikken slukket ved politiets ankomst.

I løbet af natten var politiet flere gange i dialog med flere festdeltagere til en fest på Slugtsvej i Tisvildeleje angående, at musikken fra deres fest var for høj. Der blev flere gange skruet ned, hvorefter der blev skruet op igen, og til sidst endte det med, at musikanlægget blev beslaglagt.

 

Spirituskørsel, Frederikssund

Klokken 22.20 blev en 60-årig mandlig bilist fra Frederikssund standset og kontrolleret på Ågade. Bilisten fik alkometeret til at slå ud over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

 

Mistænkeligt forhold var legalt, Snekkersten

Klokken 01.15 blev det anmeldt, at der blev foretaget gravearbejde på Strandvejen nær Skotterup Strand, og anmelderen mistænkte, at der kunne være tale om kabeltyveri. En patrulje blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var tale om et legalt forhold.

 

Spirituskørsel, Vejby

Torsdag klokken 01.18 blev en 18-årig mandlig bilist fra Hillerød standset og kontrolleret på Kildevej. Bilisten fik alkometeret til at slå ud over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi