Nyt fra Lynge i politiets døgnrapport

Profilbillede

Lynge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i børnehus, Frederikssund

Klokken 07.58 blev det anmeldt, at der mellem onsdag klokken 16.45 og torsdag klokken 07.00 havde været indbrud i et børnehus på Skuldsvej. Indstigningsstedet var ukendt, men ukendte gerningspersoner havde malet graffiti på flere vægge samt en reol på stedet.

 

Færdselsuheld, Hellerup

På Lyngbyvej ved Tuborgvej skete der klokken 08.25 et færdselsuheld, da der skete sammenstød mellem en 60-årig mandlig bilist fra Lynge og en 43-årig kvindelig cyklist fra Farum i forbindelse med et højresving. En patrulje kørte til stedet, hvor bilisten blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven. Der skete ikke umiddelbart større personskade, men en ambulance blev for en sikkerheds skyld sendt til stedet for at tilse cyklisten.

 

Færdselsuheld, Gentofte

På Helsingørmotorvejen i sydlig retning skete der klokken 09.00 et færdselsuheld, da en 22-årig mandlig bilist fra Albertslund blev påkørt bagfra af en 27-årig kvindelig bilist fra Vedbæk på afkørslen ved Tuborgvej. Grundet bilernes placering var vejen i en periode spærret, mens der blev ryddet op efter uheldet. Der skete ikke umiddelbart nogen personskade i forbindelse med uheldet.

 

Spirituskørsel, Skibby

En borger anmeldte klokken 10.19, at en bilist kørte slingrende på Skibbyvej, og borgeren mistænkte derfor, at der kunne være tale om en bilist, som kørte i påvirket tilstand. En patrulje kørte mod stedet, og på Lyngerupvej blev bilisten standset. Der var tale om en 57-årig mand fra Frederikssund, som blev anholdt og sigtet for spirituskørsel, idet et alkometer bekræftede, at han formentlig havde kørt bil med en promille over det tilladte. Da alkometeret viste en promillegrad på over 2,0, blev bilen i samme forbindelse beslaglagt med henblik på konfiskation. Den 57-årige bilist blev efterfølgende kørt til hospitalet, hvor en blodprøve blev udtaget med henblik på præcist at fastslå hans eventuelle promillegrad.

 

Rude knust i bil, Holte

Mellem onsdag klokken 16.00 og torsdag klokken 11.40 blev ruden knust i en bil, mens den holdt parkeret på Borgmester Schneiders Vej. Der blev ikke umiddelbart stjålet noget fra bilen. 

 

Mand skabte uro, Ølstykke

Klokken 12.24 blev det anmeldt, at en mand med sin adfærd skabte uro på rådhuset. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf manden, en 27-årig fra Smørum, som blev bortvist fra stedet efter at have fået registreret sit generalia.

 

Kørsel uden førerret, Helsingør

På Prøvestensvej blev en 18-årig mandlig bilist fra Snekkersten standset af en patrulje og bedt om at fremvise et gyldigt kørekort. Det kunne han dog ikke efterkomme, da han ikke havde erhvervet sig et sådant, og han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

 

Bedrageri, Stenløse

En 77-årig kvinde fra Stenløse anmeldte klokken 15.09, at hun tidligere på dagen var blevet udsat for bedrageri. En mand ringede omkring klokken 11.30 til kvinden, præsenterede sig som bankansat og fortalte hende, at der uretmæssigt var hævet penge fra hendes konto. Kvindens kort skulle derfor ifølge manden spærres, og det samme skulle hendes mands kort. Efterfølgende dukkede en mand op på kvindens adresse i Ganløse-området og bad om at få udleveret begge hævekort, og inden ægteparret fik spærret deres kort, blev det hævet kontantbeløb fra deres konti.

Manden, som dukkede op på adressen, beskrives som: sydeuropæisk af udseende, 25-30 år, ca. 170 cm, spinkel af bygning, mørk i huden og med kort sort hår. Iført hvid skjorte og mørke bukser. Talte dansk.

Nordsjællands Politi gør opmærksom på, at banker ikke benytter sig af sådanne fremgangsmåder. Er man i tvivl om, hvorvidt en person reelt er ansat i den oplyste virksomhed, kan man bede om personens navn og derefter ringe til det specifikke ansættelsessted og bede om at blive viderestillet til personen for at få oplysningerne be- eller afkræftet. Her er det vigtigt, at man som borger selv finder hovedtelefonnummeret til den pågældende virksomhed og ikke ringer til det nummer, som personen ringer fra eller oplyser.

Udleverede kreditkort til bedrager, Værløse

En 85-årig kvinde udleverede torsdag eftermiddag omkring klokken 16 dine kreditkort til en mand, som kort forinden havde ringet til hende og fortalt, at der var foretaget mistænkelige posteringer på hendes bankkonto. Manden beskrives som østeuropæisk af udseende, 28-32 år, 185 cm høj, almindelig af bygning, lys i huden med sort kort hår, iført blå jeans, hvid skjorte, blå trøje og blå sko.

Nordsjællands Politi gør opmærksom på, at banker ikke benytter sig af sådanne fremgangsmåder. Er man i tvivl om, hvorvidt en person reelt er ansat i den oplyste virksomhed, kan man bede om personens navn og derefter ringe til det specifikke ansættelsessted og bede om at blive viderestillet til personen for at få oplysningerne be- eller afkræftet. Her er det vigtigt, at man som borger selv finder hovedtelefonnummeret til den pågældende virksomhed og ikke ringer til det nummer, som personen ringer fra eller oplyser.

Bortvist fra butik, Hillerød

En 42-årig mand fra København blev torsdag eftermiddag klokken 16.30 bortvist fra området omkring Rema på Skansevej, hvor han på grund af sin opførsel var uønsket.

 

Alvorlig færdselsulykke, Ølsted

Torsdag aften klokken 19.08 skete en alvorlig færdselsulykke på Frederikssundsvej, hvor en motorcykel og en personbil stødte sammen. Føreren af motorcyklen, en 23-årig mand fra Herlev, og hans passager, en 21-årig mand fra Herlev, blev begge bragt til hospitalet i kritisk tilstand. Årsagen til ulykken er endnu ikke fastlagt.

 

Brand i carport, Frederiksværk

Der skete stor skade på en carport på Nellikevej, da der lidt efter midnat fredag udbrød brand i den. Carportens tagkonstruktion nedbrændte, ligesom den ene side af carporten var brændt. Årsagen til branden er endnu ikke fastlagt. 

Kørt til tjek efter færdselsulykke, Slangerup

Klokken 19.58 kørte to biler sammen på Gl. Københavnsvej. En 60-årig kvinde fra Søborg blev efterfølgende kørt til tjek på hospitalet.

 

Kørte ind i bus, Helsingør

En 63-årig mand fra Snekkersten kørte torsdag aften klokken 21.10 ind i en bus ved Klostermosevej/Kronborg Ladegårdsvej. Den 63-årige blev sigtet for spirituskørsel og taget med på politigården, hvor han blev anbragt i detentionen. Der blev herefter tilkaldt en læge, som udtog en blodprøve fra den 63-årige for at fastlægge hans nøjagtige promille. Der er ingen melding om personskade i forbindelse med trafikuheldet.

 

Listetyv listede af, Holte

En listetyv måtte klokken 01.34 opgive sit forehavende, da beboeren i den villa på Søvej, som han var ved at bryde ind i, opdagede ham. Tyven havde ved hjælp af en stige fra en naboejendom kunne komme op til et vindue på 1. sal, som han var i færd med at bryde op, da han blev opdaget. En patrulje kørte straks til stedet, men manden, der beskrives som 180 cm høj, slank og iført sort tøj og hættetrøje, var forsvundet fra området.

 

Musik til ulempe, Nordsjælland

På Maglegårdsskolen i Ølstykke blev der klokken 00.40 natten til fredag spillet så høj musik, at en borger henvendte sig til politiet. En patrulje kørte derud og bad de tilstedeværende om at skrue ned og tage hensyn til de omkringboende.

En patrulje kørte natten til fredag til Frøkær i Stenløse, efter der klokken 02.04 kom en anmeldelse om musik til ulempe. Her sørgede patruljen for, at der blev skruet ned, så de omkringboende kunne få nattero-

Klokken 02.33 kørte en patrulje til Sauntesvej i Gentofte efter en anmeldelse om, at der fra en ejendom blev spillet høj musik til ulempe for de omkringboende. Her blev værten og de øvrige festdeltagere bedt om at skrue ned for musikken.

Hærværk mod togvogne, Farum

Tre personer begik klokken 03.39 natten til fredag hærværk mod flere togvogne, der holdt ved vendesporerne, ved at male graffiti på dem. De var iført sort tøj og stak fra stedet i retning mod Farum Station. Personerne var ikke at finde, mens en patrulje kørte rundt i området og ledte efter dem.

 

Ild i atelier, Frederiksværk

Klokken 06.13 kom en anmeldelse om, at der var brand i et atelier på Frederiksværksvej. Brandvæsenet fik hurtigt kontrol over ilden, og ingen personer kom til skade. Branden skyldes formentlig en overtændt keramikovn.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi