Nyt fra Lynge i politiets døgnrapport

Profilbillede

Lynge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Værktøj stjålet fra varebil, Slangerup

Fra en varebil, som holdt på Agervej er der mellem søndag eftermiddag og mandag morgen klokken 07.00 stjålet diverse værktøj, herunder skruemaskiner, en sømpistol, en vinkelsliber og en stiksav. Tyven har banket hul til låsen på bilens ene dør for at få adgang til bilen.

Kørte ind i skilt, Nivå

En 81-årig mand fra Nivå måtte en tur til tjek på hospitalet efter han ramte et skilt, da han kom kørende af Gammel Strandvej. Manden ville køre ind til side, da solen blændede ham og kom til at ramme skiltet, der væltede ned på bilen.

Sadler stjålet, Lynge

Fra et stutteri på Kærhøjgårdsvej er der mellem søndag klokken 17.00 og mandag formiddag klokken 09.45 stjålet flere springsadler. Tyveriet blev anmeldt mandag formiddag klokken 10.43.

Fem personer måtte til tjek efter brand, Gørløse

Fem personer måtte mandag en tur på hospitalet til tjek for røgforgiftning efter en brand på Engvej. Branden opstod, da nogle gnister fra et svejseapparat fik fat i nogle spåner, som lå i nærheden af, hvor svejseapparatet blev brugt. Brandvæsenet fik hurtigt ilden under kontrol, og det skal nu vurderes, om manden, der benyttede svejseapparatet, skal sigtes for overtrædelse af Beredskabsloven.

El-værktøj stjålet fra bil, Ølsted

Mellem fredag eftermiddag og mandag morgen klokken 06.25 er der stjålet diverse el-værktøj fra en varebil, som holdt på Bavnager. Tyven har boret et hul under en af bildørenes lås for at skaffe sig adgang til bilen.

Lygter stjålet fra bil, Klampenborg

Et lygteparti er klokken 02.20 natten til mandag blevet stjålet fra en Porsche, som stod på Schimmelmannsvej. Tyveriet blev anmeldt mandag formiddag klokken 11.07.

Kvinde ramt af bil ved alvorlig ulykke, Ølstykke

En 55-årig kvinde fra Ølstykke blev mandag eftermiddag kørt til hospitalet i kritisk tilstand, efter hun klokken 12.19 var blevet ramt af en bil i krydset Ny Toftegårdsvej/Østersvej. Kvinden var til fods, da hun blev ramt af en 42-årig mandlig bilist fra Ølstykke, som svingede til venstre i krydset. Nordsjællands Politi kan ikke oplyse yderligere om kvindens tilstand.

Kørte uden kørekort, Kgs. Lyngby

Mandag eftermiddag klokken 12.20 blev en 40-årig mand standset, da han kom kørende ad Lundtoftegårdsvej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han ikke havde erhvervet kørekort.

Beboer tilbageholdt indbrudstyv, Gentofte

En beboer på Høeghmindevej var hurtig og handlekraftig, da en mand mandag klokken 12.33 forsøgte at bryde ind i hans hus. Manden knuste en rude i boligen, men løb fra stedet, da beboeren råbte ham an. Beboeren løb efter manden og det lykkedes at tilbageholde manden indtil en patrulje kom til stedet og anholdt den 39-årige. Han blev herefter taget med til afhøring på politigården.

Mand tilbød slik til piger, Frederiksværk

Klokken 13.45 blev det anmeldt, at en mand skulle have tilbudt slik til to ni-årige piger i området ved Frederiksværk Skole og Skolevej i skolens spisefrikvarter. Da pigerne afslog tilbuddet, tog manden ifølge anmeldelsen fat i den ene pige, men med hjælp fra hendes klassekammerat fik pigen vristet sig fri, og de to løb herefter hen til en lærer og fortalte, hvad der var sket.

Der skal lyde stor ros til de to piger dels for ikke at tage imod noget fra en fremmed, dels for at hjælpe hinanden og hurtigt fortælle en voksen om episoden. Det var det helt rigtige at gøre.

Nordsjællands Politi vil gerne i kontakt med manden for at klarlægge hensigten med hans opførsel. Manden beskrives som dansk af udseende, lys i huden, 30-40 år, ca. 175 cm høj, almindelig af bygning med lidt skæg. Han var iført en sort hættetrøje og mørkt tøj i øvrigt.

Urinerede på gaden, Helsingør

Mandag eftermiddag klokken 14.33 stod en 62-årig mand fra Hornbæk og urinerede foran Helsingør Station. Det så en forbipasserende patrulje og sigtede manden for overtrædelse af Ordensbekendtgørelsen.

Drenge vakte mistanke, Hellerup

To drenge i alderen 10-14 år vakte mandag eftermiddag klokken 14.41 mistanke, da de gik ad Sigridsvej og kiggede ind i indkørsler og haver. En patrulje kørte til stedet, men drengene var ikke at finde i området.

Rat stjålet fra bil, Klampenborg

Mellem søndag aften og mandag eftermiddag klokken 15.30 er der stjålet et rat fra en Porsche, som holdt på Zicavej.

Tyveri fra varebil, Slangerup

Klokken 16.13 blev det anmeldt, at der imellem søndag klokken 12.00 og mandag klokken 06.00 var blevet stjålet værktøj fra en varebil, der havde holdt parkeret på Agervej.

Butikstyveri, Kgs. Lyngby

Klokken 17.39 blev det anmeldt, at en person havde forsøgt at stjæle en jakke fra Sportmaster. Da butikstyven var både udenlandsk statsborger og under 18 år gammel, blev en patrulje sendt til stedet, hvor en 16-årig ung mand blev sigtet for forholdet, ligesom de relevante voksne samt de relevante myndigheder blev orienteret om butikstyveriet.

Butikstyveri, Helsingør

Klokken 17.59 blev det anmeldt fra personalet i Fakta ved stationen, at to personer havde forsøgt at stjæle bagværk fra bake-off-skabet samt tre halve liter cola. De to forsøgte at skjule varerne i to medbragte kufferter, men personalet havde dog opdaget deres forehavende. Da de to personer var udenlandske statsborgere, blev en patrulje sendt til butikken, hvor to mænd på henholdsvis 31 og 35 år blev sigtet for butikstyveriet.

Det viste sig, at de medbragte kufferter var blevet stjålet kort forinden i Kvickly på Stjernegade, og de to mænd blev derfor også sigtet for disse tyverier.

Tyveri fra varebil, Frederiksværk

Klokken 18.00 blev det anmeldt, at der imellem fredag klokken 21.00 og mandag klokken 15.30 var blevet stjålet værktøj fra en varebil, der havde holdt parkeret på Ildtornvej. Tyven var kommet ind ved at bore to huller i bagdøren.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Hillerød

Klokken 18.50 blev en 20-årig kvinde fra Hillerød standset og visiteret på Fredensvej ved Klaverfabrikken. Her blev hun fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvorfor hun blev sigtet for at have været i besiddelse af dette.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Hillerød

Klokken 19.03 blev en 18-årig kvinde fra Hillerød standset og visiteret på Christiansgade bag ved biblioteket. Her blev hun fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvorfor hun blev sigtet for at have været i besiddelse af dette.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Hillerød

Klokken 19.06 blev en 29-årig mand fra Hillerød standset og visiteret på Fredensvej ved Klaverfabrikken. Her blev han fundet i besiddelse af en moderat mængde hash fordelt i mindre klumper, hvorfor han blev sigtet for at have været i besiddelse af dette.

Hensynsløs kørsel og lovgivning om euforiserende stoffer, Græsted

Klokken 21.31 var en patrulje forbi området ved forsamlingshuset på Præstevænget, da flere unge mennesker skulle køre hensynsløst i biler og på knallerter. Ved patruljens ankomst stod en 17-årig ung mand fra Græsted og røg en joint, hvorfor han blev sigtet efter lovgivningen om euforiserende stoffer, ligesom de relevante voksne og de relevante myndigheder blevet orienteret om forholdet.

Tyveri fra personbil, Skibby

Klokken 21.48 blev det anmeldt, at der imellem klokken 19.00 og 20.15 var blevet stjålet en sportstaske med indhold fra en personbil, der havde holdt parkeret foran Skibby Hallen. Tyven var kommet ind ved at knuse ruden i højre fordør.

Røveri, Allerød

Klokken 21.54 blev det anmeldt, at en 15-årig ung mand fra Hillerød netop havde været udsat for et røveri ved Allerød Station, idet en gruppe på tre-fire unge mænd havde passet ham op og frarøvet ham hans mobiltelefon.Flere patruljer blev sendt til området, hvor fire unge mænd i alderen 15-17 år passende til signalementerne blev fundet og anholdt. De fire bliver fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød i dag tirsdag den 18. januar klokken 11.30.

Tyveri fra personbil, Rungsted Kyst

Klokken 22.21 blev det anmeldt, at der imellem klokken 17.00 og 17.40 var blevet stjålet en taske indeholdende en computer, mobiltelefon og skitøj fra bagagerummet på fra en personbil, der havde holdt parkeret på Stadionallé.

Formodede tyve anholdt, Hellerup

To mænd på henholdsvis 22 og 23 år fra Ishøj og Helsinge blev klokken 03.13 natten til tirsdag anholdt og sigtet for forsøg på tyveri fra en personbil, som holdt på Rygårds Allé. Det var et vidne, som så de to mænd tage i dørene på en række parkerede biler, hvorefter de satte sig ind i en ulåst bil. Vidnet alarmerede Nordsjællands Politi, som sendte en patrulje til stedet og anholdt de to mænd. 

Sten kastet gennem rude, Helsingør

En beboer på Møllebakken blev klokken 03.42 vækket ved, at en ukendt person kastede en sten gennem hendes stuevindue. Hun kom heldigvis ikke til skade ved episoden.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk