Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Lynge - tirsdag den 1. juni

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Lynge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra varebil, Kvistgård

Klokken 07.10 blev det anmeldt, at der imellem lørdag klokken 12.00 og mandag klokken 05.30 var blevet stjålet to forlygter fra en varebil, der havde holdt parkeret på Reerstrupvej.

 

Tyveri fra varebil, Gilleleje

Klokken 08.08 blev det anmeldt, at der imellem søndag klokken 17.00 og mandag klokken 07.00 var blevet elværktøj fra en varebil, der havde holdt parkeret på Smidstrup Strandvej. Der var ligeledes blevet stjålet fiskestænger fra en personbil, der holdt parkeret nær varebilen.

 

Tyveri fra personbil, Charlottenlund

Klokken 10.23 blev det anmeldt, at der imellem søndag klokken 20.00 og mandag klokken 08.00 var blevet en taske fra en personbil, der havde holdt parkeret på en p-plads ved Ejgårdsvej.

 

Vold, Birkerød

Klokken 12.09 blev det anmeldt, at en 27-årig mand fra Hillerød et kvarters tid forinden var blevet slået i ansigtet med en knytnæve og truet med kniv, efter den 27-årige havde afhentet pizza på et pizzeria på Hovedgaden nær Stationsvej.

Den 27-årige fortalte, at to mænd havde kigget meget intenst på ham, da han skulle hente sin bestilte mad, hvorfor han havde spurgt dem, hvorfor de kiggede så interesseret på ham, inden han gik ind på pizzeriaet for at afhente maden.

Da han efterfølgende forlod pizzeriaet, piftede de to mænd efter den 27-årige, hvorefter de fulgte efter ham rundt om hjørnet. Herefter slog den ene af de to den 27-årige i ansigtet med en knytnæve, ligesom afsenderen af slaget trak en kniv fra sin bæltetaske, som han viftede truende med, inden parterne gik hver deres vej.

De to fremmede mænd, beskrives som:

A, der slog samt viftede med kniven: Mand, ikke etnisk dansk af udseende, 17-21 år, 170-175 cm, spinkel af bygning, sort i huden, med sort kort hår. Havde sort tøj og en sort bæltetaske på. Talte dansk med accent.

B: Mand, ikke etnisk dansk af udseende, 17-21 år, 175-180 cm, spinkel af bygning, sort i huden, med sort kort krøllet hår. Talte dansk med accent. Iført sort tøj.

 

Orden og sikkerhed, Klampenborg

Klokken 12.40 indløb der et par anmeldelse om, at en mand gik rundt og kontaktede kvinder på Bellevue, ligesom han hang mistænkeligt ud nær de offentlige toiletter og muligvis forsøgte at sparke dørene ind, når folk benyttede disse.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor en svært beruset 34-årig mand fra Herlev blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

 

Færdselsuheld, Hellerup

Klokken 12.58 blev det anmeldt, at der var sket et færdselsuheld i krydset C V E Knuths Vej og Bernstorffsvej, hvor to biler var stødt sammen.

Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor en 60-årig mandlig bilist fra Smørum blev sigtet for at have kørt over for rødt lys, hvilket havde ført til sammenstødet med en bil ført af en 57-årig mand fra Birkerød.

Der skete umiddelbart kun materiel skade ved færdselsuheldet.

 

Færdselsuheld, Kokkedal

Klokken 14.23 skete der et færdselsuheld på Brønsholm Kongevej, da en personbil påkørte en pickup bagfra. Pickupen holdt på Brønsholm Kongevej og afventede at svinge, hvilket føreren af personbilen overså, således denne endte med at påkøre pickupen bagfra.

Politi, brandvæsen og ambulance blev sendt til stedet, hvor føreren af personbilen, en 36-årig mand fra Helsingør, blev sigtet for narkokørsel. En blodprøve skal nu fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Der skete umiddelbart ingen større personskade ved uheldet.

 

Færdselsuheld, Lynge

Klokken 15.51 skete der et færdselsuheld i krydset Ganløsevej/Slangerupvej, da to personbiler stødte sammen. Part 1, en 83-årig kvinde fra Kirke Hyllinge, var angiveligt kørt frem for rødt lys, da hun kørte ad Slangerupvej i østlig retning, hvorefter der skete sammenstød med en personbil ført af en 69-årig kvinde fra Skævinge, der var i færd med et venstresving fra Ganløsevej ud på Slangerupvej.

Den 83-årige kan muligvis se frem til en sigtelse efter færdselslovens bestemmelser.

Der skete umiddelbart kun materiel skade i forbindelse med uheldet.

 

Ung mand opførte sig truende

Frederikssund: En 26-årig mand fra Frederikssund opførte sig mandag eftermiddag klokken 16.13 så truende over for en 55-årig kvinde, der sad i sin bil på p-pladsen ved Byhøjen, at politiet blev tilkaldt. En patrulje kom til stedet og fik manden talt til ro og efterfølgende fik ham til at forlade stedet.

 

To biler og en bus kørte sammen

Hørsholm: Mandag eftermiddag klokken 16.17 skete et harmonikasammenstød mellem to biler og en bus på Usserød Kongevej. Her ramte en 20-årig mandlig bilist fra Rungsted Kyst ind i en 31-årig mandlig bilist fra Gentofte, som ramte ind i en bus. Der opstod kø på strækningen som følge af uheldet, men godt tre kvarter senere kunne trafikken genoptages. Der er ingen meldinger om personskade. Den 31-årige bilist fra Gentofte blev i øvrigt sigtet for kørsel uden førerret, da han tidligere havde fået kørselsforbud og ikke havde generhvervet sit kørekort.

 

Uheldsbilist sigtet for narkokørsel

Hillerød: En 21-årig mand fra Hillerød blev mandag eftermiddag klokken 16.53 sigtet for narkokørsel, efter han havde påkørt en 45-årig kvindelig bilist, også fra Hillerød, i krydset Københavnsvej/Skovledet. En narkometertest viste, at manden var påvirket af cannabis og han blev derfor sigtet for narkokørsel og taget med for at få taget en blodprøve, som skal vise hans nøjagtige påvirkelsesgrad. Manden blev i øvrigt fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket han også blev sigtet for.

 

Mistænkeligt dødsfald

Gilleleje: En kvinde blev mandag eftermiddag klokken 17.12 fundet død i sit hjem på Rosmosevej. Grundet visse omstændigheder i forbindelse med fundet blev dødsfaldet af Nordsjællands Politi betragtet som mistænkeligt, og politiets teknikere blev derfor sendt til adressen for at undersøge sagen nærmere. Ud fra de indledende undersøgelser er der dog ikke umiddelbart noget, som tyder på, at der ligger en kriminel handling bag dødsfaldet, men kvinden vil blive obduceret i løbet af ugen for at finde den endelige dødsårsag.

 

Mistænkelig mand

Helsingør: Mandag eftermiddag klokken 17.30 vakte en mand mistanke hos en borger, da han gik og kiggede ind af vinduerne til en række huse på Vardevej og Koldingvej. Manden blev beskrevet som 20-25 år, 175-180 cm høj, spinkel af bygning, lys i huden, iført sort tøj, sort halstørklæde og sort kasket. Han forsvandt i retning mod Fredericiavej og Århusvej, og var ikke at finde, da en patrulje kort tid efter anmeldelsen kørte rundt i området for at lede efter ham.

 

Bil udsat for hærværk

Kgs. Lyngby: En Audi, som holdt på Agervang, har mellem søndag aften klokken 22.00 og mandag eftermiddag klokken 17.30 fået knust en rude.

 

Stjal vippelim

Helsingør: Mandag aften klokken 18.02 blev en 17-årig ung kvinde taget for butikstyveri i Matas, hvor hun havde taget en vippelim uden at betale for den. Da den unge kvinde endnu ikke er myndig, blev hendes forældre samt de sociale myndigheder også underrettet om sagen.

 

Kvinde sat af bussen

Frederikssund: En 47-årig kvinde fra Valby skabte mandag aften klokken 18.52 så meget uro i en bus, at politiet blev tilkaldt for at få hende sat af. Kvinden var gal over, at en anden passager i bussen ikke bar mundbind, overfusede buschaufføren og skabte i det hele taget så meget palaver, at en patrulje blev sendt til Frederikssund Station, hvor de tog en adfærdsregulerende samtale med kvinden.

 

Borger bekymret for beruset mand

Tikøb: En 55-årige kvinde blev mandag aften klokken 19.46 så bekymret for en beruset mand, der lå op ad et stengærde ved Spar på Fredensborgvej, at hun kontaktede politiet og herefter også ringede efter en ambulance. En patrulje blev sendt til stedet og kunne konstatere, at der var tale om en stærkt beruset 34-årig mand fra Polen. Manden blev kørt til hospitalet, hvor der blev taget vare på ham.

 

Maden brændte på

Helsingør: En beboer på Sydvej ringede mandag aften klokken 21.15, da han kunne lugte røg i den opgang, hvor han boede. Det viste sig, at være en anden beboer, som var i færd med at lave mad og havde brændt den på. 

 

Kørte ind i mur

Helsinge: En 45-årig kvinde med ukendt adresse kørte mandag aften klokken 22.20 ind i en mur på Skovgårdsvej. Kvinden kom ikke til skade ved uheldet og forlod umiddelbart efter stedet. Hun vendte dog senere tilbage, og da hun opførte sig aggressivt over for beboerne på stedet, blev politiet kontaktet. En patrulje kørte til stedet og talte med parterne, hvorefter den 45-årige kvinde forlod adressen.

 

Sigtet for narkokørsel

Espergærde: Mandag aften klokken 23.52 blev en 20-årig mand fra København standset på Strandvejen. Da manden viste sig at være påvirket af narkotika, blev han sigtet for kørsel under indflydelse af euforiserende stoffer og taget med på politigården, hvor en læge kom og tog en blodprøve på den 20-årige til brug for den videre behandling af sagen.

 

Forstyrrede den offentlige ro

Espergærde: Lige omkring midnat blev en 17-årig ung mand sigtet for forstyrrelse af den offentlige ro og orden, da han stod på Mørdrupvej og råbte op.

 

Kørte uden kørekort

Tisvildeleje: En 20-årig mand fra Hundested blev klokken 00.25 standset, da han kom kørende ad Hovedgaden. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han ikke havde noget kørekort.

 

Brand i byggeaffald

Helsingør: Klokken 06.12 tirsdag morgen udbrød der brand i en container med byggeaffald på Tordenskjoldvej. Politi og brandvæsen kom til stedet, hvor brandvæsenet sørgede for, at branden blev slukket.
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi