Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Lynge - onsdag den 28. april

Kilde: Nordsjællands Politi
Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Lynge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Pc og solbriller stjålet

Kokkedal: Fra en BMW, som holdt på Havrevænget, er der mellem mandag eftermiddag klokken 17.00 og tirsdag morgen klokken 07.15 stjålet en bærbar pc samt et par solbriller. Der er ingen tegn på opbrud af bilen, som muligvis har stået ulåst, da tyveriet skete.

Biler tømt for interiør

Birkerød: Fra en BMW, som holdt på Sjælsøvej, er der mellem mandag aften klokken 21.00 og tirsdag morgen klokken 07.40 stjålet rat, forlygter, navigationsanlæg, gearstang, handskerum samt nogle elektroniske dele. Det fremgår ikke af anmeldelsen, hvordan tyven har fået adgang til bilen. Også en BMW, der stod på P M Møllers Vej har været udsat for tyveri. Her har en tyv mellem tirsdag nat klokken 02.50 og tirsdag morgen klokken 08.30 knust en bilrude og har herefter stjålet rat, airbag, instrumentpanel, navigationsanlæg og andre elektroniske dele.

Sten kastet gennem rude

Vedbæk: Mellem mandag aften klokken 21.00 og tirsdag morgen klokken 07.30 er der kastet en sten gennem ruden i en terrassedør på Vedbæk Strandvej.

Sigtet for narkokørsel

Lynge: En 32-årig mand fra Lynge blev tirsdag morgen klokken 08.45 standset, da han kom kørende ad Uggeløse Bygade. Da manden viste tegn på at være narkopåvirket, blev han sigtet for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer og taget med for at få taget en blodprøve, som skal klarlægge hans påvirkelsesgrad.

Katalysator stjålet

Kgs. Lyngby: Mellem søndag aften og mandag formiddag er en katalysator stjålet fra en bil, som hold på Engelsborgvej. Tyveriet blev anmeldt tirsdag formiddag klokken 09.05.

Outdoor-udstyr stjålet

Gilleleje: Nogle jakker, vandrestøvler og et telt er mellem mandag eftermiddag klokken 16.00 og tirsdag formiddag klokken 09.45 blevet stjålet fra en bil, der holdt på en p-plads på Svend Henriksens Vej. Tyven har brudt låsen på bilens ene dør op for at skaffe sig adgang til tingene.

Groft hærværk på bil

Hellerup: En Mercedes, som holdt på Tranegårdsvej, har mellem søndag klokken 14.00 og mandag klokken 08.00 været udsat for groft hærværk. Bilens dørlåse, tænding og ratstamme er ødelagt, ligesom betrækket på bilens interiør er ødelagt flere steder og der er skrevet skældsord på en af ruderne. Hærværket blev anmeldt tirsdag formiddag klokken 11.36.

Gasflaske stjålet

Hillerød: Tirsdag formiddag mellem klokken 10.15 og 10.45 stjal en ukendt gerningsmand en gasflaske fra et grillskab på en terrasse på Allékredsen.

Mand skabte uro i bank

Holte: En patrulje måtte tirsdag formiddag klokken 11.51 køre til Nordea på Holte Stationsvej, hvor en mand havde været inde og råbe og virke truende mod personalet. Patruljen traf manden, en 55-årig fra Fredensborg, og fik eskorteret ham væk fra stedet.

Brand i villa

Ølstykke: Politi og brandvæsen blev tirsdag eftermiddag klokken 13.30 sendt til Provst Beckers Vej, hvor der var udbrudt brand i en garage. Ilden bredte sig til villaen, som blev overtændt og udbrændte. Igen personer kom til skade ved branden.

Computer stjålet fra lærerværelse

Hellerup: Tirsdag eftermiddag mellem klokken 12.35 og 12.40 blev der stjålet en bærbar computer fra lærerværelset på Dyssegårdsvej. Et vidne har sendt en mand, der beskrives som østeuropæisk af udseende, 20-35 år, 195-200 cm høj, fedladen med sort, kort hår. Han var iført jeans og mundbind.

Slagsmål på gaden

Hørsholm: Klokken 14.53 tirsdag eftermiddag kom en anmeldelse om, at omkring 10 personer var i slagsmål på Højmose Vænge. Flere patruljer blev sendt til stedet, men personerne havde forladt kamppladsen og var ikke at finde, da patruljerne efterfølgende kørte rundt i området for at lede efter dem.

Butikstyveri udviklede sig

Helsingør: Et butikstyveri udviklede sig tirsdag eftermiddag klokken 15.53 til et røveri, da en ung mand slog og sparkede en 21-årig ung mand fra Lynge, som forsøgte at tilbageholde den unge mand, der havde stjålet en energidrik i Kvickly i Stjernegade. Gerningsmanden beskrives som 18-20 år, udenlandsk af udseende med kort sort hår. Han var iført en sort hættetrøje med hvidt tryk, sorte joggingbukser samt sorte sko med hvid sål. Han løb fra stedet i retning mod Axeltorv.

Tyveri fra trailer

Hillerød: Fra en lukket og aflåst trailer, som stod i Studiestrædet, er der mellem tirsdag klokken 17.00 og onsdag klokken 18.00 stjålet en playstation.

Bilruder knust

Liseleje: En Hyundai, som stod på Liselejevej, har tirsdag mellem klokken 20.15 og 21.00 fået knust tre ruder.

 

Mistænkelig mand ved havelåge

Charlottenlund: En mand vakte tirsdag aften klokken 21.25 mistanke, da han gik ad havelågen ved en bolig på Eivindsvej. Husets beboer stod på sin terrasse og da manden så hende, satte han i løb fra stedet. Det synes beboeren virkede mistænkeligt og kontaktede med det samme politiet og fortalte om manden og at han var iført mørk kasket, sort tøj og hvide sko. En patrulje kørte til stedet og efterfølgende rundt i området, dog uden at finde manden.

Vidste du, at Nordsjællands Politi altid forsøger at finde en ledig patrulje, hvis du ringer om et indbrud, der er i gang nu og her? Vi vil nemlig gerne fange indbrudstyven på fersk gerning. Ring til os på 1-1-4, hvis du ser noget mistænkeligt, eller hvis du opdager et indbrud, som er i gang. 

Sigtet for at kontakte indsatte

Helsingør: Tirsdag aften klokken 23.09 stod en 18-årig lokal mand udenfor Helsingør Arrest og råbte til de indsatte. Han blev derfor sigtet for ulovlig forbindelse med fanger.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 27. – 28. april 2021
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Flere artikler