Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Lynge - mandag den 10. maj

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Lynge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Groft hærværk

Frederikssund: Mellem lørdag klokken 23.00 og søndag klokken 07.00 udøvede en ukendt gerningsperson groft hærværk i en have på Morbærvænget. Her blev et større antal potteplanter, blomster på stilk samt buske knækket og ødelagt, ligesom et valnøddetræ blev brækket over. Husets postkasse blev derudover revet op og smidt i haven, hvor der også var blevet smidt et større antal søm. 

I forbindelse med at husets to beboere, en 56-årig mand og en 49-årig kvinde, tilså skaderne på deres ejendom, fik de begge allergiske reaktioner, og der var derfor mistanke om, at de havde rørt ved noget giftigt på stedet. De blev derfor kørt til hospitalet for behandling, mens Center for Biosikring og Bioberedskab tog prøver fra stedet med henblik på at fastslå årsagen til beboernes allergiske reaktioner.

 

Faldt i søvn i tog og fik stjålet telefon

Kgs. Lyngby/Hillerød: En 19-årig mand fra Lynge anmeldte klokken 11.46, at han søndag klokken 03.26 var steget på et tog ved Hellerup Station, som kørte i retning mod Hillerød. Da toget havde passeret Lyngby Station var han faldet i søvn, og da han vågnede ved togets ankomst til Hillerød Station, opdagede han, at en ukendt gerningsperson havde stjålet hans mobiltelefon.

 

Sigtet for at overhale indenom

Kgs. Lyngby: En patrulje standsede klokken 15.47 en 40-årig mandlig bilist fra Hvidovre på Helsingørmotorvejen ved Gentofte. Han var kort forinden blevet observeret foretage en overhaling højre om en anden bilist på motorvejen, og det blev han derfor sigtet for.
Overhaling højre om medfører en bøde på 2000 kroner samt et klip i kørekortet.

 

Taske stjålet fra bil

Birkerød: Søndag eftermiddag klokken 16.42 blev det anmeldt, at en taske var blevet stjålet fra en Ford Galaxy, som holdt på Turistvej. I tasken var en mobiltelefon samt diverse betalingskort, sundhedskort og solbriller. Tyveriet skete lørdag mellem klokken 12.22 og 12.43, hvor et vidne så en dansk udseende mand, 20-25 år, 185-190 cm høj, almindelig af bygning med kort brunt hår, der var redt over til den ene side af hovedet. Han var iført rød/sort-ternet skovmandsskjorte, mørkeblå cowboyjakke og blåt mundbind.

Motorcykler til gene

Ølsted: Omkring fem hurtigt kørende motorcykler kørte søndag eftermiddag klokken 16.47 op og ned ad Hovedgaden. En patrulje kom få minutter efter til stedet, men da var motorcyklerne kørt deres vej og var ikke se finde, da patruljen efterfølgende kørte rundt i området for at lede efter dem.

Hashrygere var forduftet

Hellerup: Søndag aften klokken 18.21 kontaktede en borger politiet for at anmelde, at der på Sankt Peders Vej sad en flok unge mænd, som røg hash og provokerede de forbipasserende. En patrulje kørte til stedet for at undersøge sagen nærmere, men da var flokken forduftet.

Uro i kælder

Kokkedal: En lille gruppe unge skabte søndag aften klokken 19.23 uro og uorden i en kælder på Egedalsvænge, hvor de, ifølge anmeldelsen til politiet, larmede og røg hash. En patrulje kørte til stedet og traf tre af lokalområdets unge på stedet og tog en snak med dem.

Bil udbrændt

Farum: En Audi udbrændte natten til mandag, da den stod på Lillevangsvej. Anmeldelsen om branden kom klokken 00.01, og både politi og brandvæsen kørte til stedet. Ilden opstod formentlig i bilens kabine, men den egentlige brandårsag kendes ikke.

Brand i lastbil

Helsingør: Klokken 01.59 natten til mandag kom en anmeldelse om, at der var ild i en lastbil, som holdt på Krbg Ladegårdsvej. Da politi og brandvæsen kom til stedet, var området omkring lastbilens førerhus overtændt og var høje flammer og kraftig røgudvikling fra lastbilen. Slukningsarbejdet stod på gennem nogle timer. Brandårsagen kendes endnu ikke.

Indbrud hos optiker

Charlottenlund: To personer brød klokken 04.29 ind i en optikerforretning på Jægersborg Alle. Efter indbruddet kørte de væk i en bil, som blev ført af en tredje person. Alle var iført mørkt tøj, den ene gerningsmand havde hvide sko på. Bilen var en grå BMW sedan med soltag.

Rat og lygter stjålet

Værløse: Fra en bil, der holdt på Hejrebakken er der mandag klokken 06.18 blevet stjålet rat, anlæg, lygter og diverse elektronik. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse to ruder.

 

Indbrud i privat beboelse i Nordsjællands politikreds anmeldt den 7.-10. maj 2021

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler