Kilde: Nordsjællands Politi Lørdag d. 27. jun. 2020 - kl. 06:01

Nordsjællands Politi: Nyt fra Lynge - fredag den 26. juni

Lynge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Varebil ramte cyklist

Gentofte: En 37-årig kvindelig cyklist fra København blev torsdag morgen klokken 07.42 ramt af en 38-årig mand fra Gentofte, som kom kørende ad Lyngbyvej i en varebil. Kvinden blev ramt, da den mandlige bilist overså hende i forbindelse med et højresving. Kvinden blev behandlet for sine skader af de ambulancereddere, som kom stedet.

Spritbilist standset

Hundested: Torsdag formiddag klokken 10.25 kom en 56-årig mand fra Hundested kørende ad Skansevej. Her blev han standset af en patrulje og bedt om at tage en alkometertest. Da den viste, at manden havde en promille, som var højere end den tilladte, blev han sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, der skal fastlægge hans nøjagtige promille. 

Stjal is og øl

Helsingør: Fra et kolonihavehus på Morelvej er der mellem onsdag klokken 17.00 og torsdag klokken 10.30 blevet stjålet is, øl og et par flasker vin. Tyven er kommet ind ved at knuse en rude.

Taske stjålet fra bil

Hillerød: Fra en BMW, der holdt på Stubbevang, er der torsdag mellem klokken 07.15 og 15.00 stjålet en taske, som stod på bilens bagsæde. 

U-vendingsuheld

Hillerød: En 52-årig kvinde fra Helsinge foretog torsdag eftermiddag klokken 15.09 en ulovlig u-vending på Isterødvejen. I den forbindelse kom hendes bil ud foran en 18-årig mandlig bilist fra Græsted og de to stødte sammen. Der skete ingen alvorlig personskade, men den øvrige trafik blev påvirket, da vejen måtte spærres i forbindelse med oprydningsarbejdet.

Stjal øl og vand

Allerød: En 45-årig udenlandsk mand stjal torsdag eftermiddag klokken 15.23 en flaske vand og to øl fra Rema 1000 på Kongevejen. Manden blev sigtet og taget med på politistationen.

Værktøj stjålet

Lynge: Fra en Toyota Dyna, som holdt på Ringbjerget, er der mellem onsdag klokken 15.00 og torsdag klokken 16.30 blevet stjålet diverse værktøj, som lå i en aflåst kasse, der var påsat bilens lad. 

Bilist og cyklist stødte sammen

Espergærde: En 30-årig mandlig bilist fra Espergærde ramte torsdag eftermiddag klokken 16.59 en 48-årig mandlig cyklist fra Fredensborg, da bilisten svingede til højre fra Mørdrupvej ad Hovvej. Cyklisten måtte en tur på skadestuen som følge af uheldet.

Motorcyklist ramte bilist

Skævinge: Det var formentlig for høj hastighed gennem et sving, der var årsag til, at en 39-årig mandlig motorcyklist fra Skævinge kom over i den modsatte kørebane, hvor han stødte sammen med en 34-årig kvindelig bilist fra Skævinge. Den 39-årige blev kastet af motorcyklen ved sammenstødet og blev efterfølgende bragt til behandling på hospitalet.

Nægtede at puste i alkometer

Frederiksværk: En 54-årig mand med ukendt adresse blev torsdag eftermiddag klokken 17.29 standset af en patrulje, da han kom kørende på knallert ad Ellevej. Da patruljen havde mistanke om, at manden var påvirket af spiritus, bad de ham om at puste i alkometeret, men det nægtede han. Han slap dog ikke så nemt, for han blev i stedet anholdt og kørt direkte til hospitalet, hvor der blev taget en blodprøve på ham.

Kørte ind i parkeret bil

Virum: Torsdag eftermiddag klokken 17.56 kørte en 40-årig mandlig cyklist ind i en parkeret bil på Furesøvej. Manden pådrog sig skader i ansigtet og blev kørt på hospitalet til nærmere undersøgelse og behandling.

Straksbøde til butikstyv

Birkerød: En 36-årig udenlandsk mand med ukendt adresse fik torsdag aften klokken 18.10 en straksbøde efter han havde begået butikstyveri i Rema 1000 på Bistrupvej.

Spritbilist standset, da han ville parkere bil

Hillerød: En 37-årig mand fra Svenstrup blev torsdag aften klokken 23.54 sigtet for spirituskørsel. En borger havde kontaktet politiet og fortalt, at manden holdt midt i krydset mellem Overdrevsvejen og Københavnsvej. Da patruljen nåede frem, var manden i færd med at parkere bilen og da hans promille ved en alkometertest oversteg det tilladte, blev han sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.

Musik til ulempe og lukkede fester

Nordsjælland: Flere steder i Nordsjælland har naboer følt sig generet af studenter- og ungdomsfester, hvor musikken har været til ulempe. I blandt Hillerød, Espergærde og Kgs. Lyngby var politiet ude at lukke fester, mens det i Hornbæk lykkedes for en nabo at få nogle festglade mennesker til lukke vinduerne og skrue ned for musikken, så de omkringboende kunne få lidt nattero.

Læs i øvrigt vores facebook-opslag om gode råd både til dig, som gerne vil sætte volumen på max og dig, som ikke synes, at høj musik fra nabolaget er lykken.

 

Indbrud i vinhandel

Nivå: Mellem klokken 02.18 og 02.22 natten til fredag har der været indbrud i Nivå Vin og Kiosk i Nivå Center. Tyven er brudt ind ad et vindue og har stjålet byttepenge samt cigaretter. 

 

Indbrud anmeldt til Nordsjællands Politi 25. - 26. juni 2020


Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Eline Krarup ek@vores-mediehus.dk