Fuldtidsstilling som støttepædagog/SSA/erfaren medarbejder, se her!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du en dedikeret pædagog, SSA eller ufaglært med erfaring med borgere med ufrivilligt skolefravær og belastningsreaktioner? Har du lyst til at indgå i et tæt og spændende samarbejde omkring en pige på 7 år,  med en trivselsvejleder, familie og driftsleder i DUOS? Se mere om denne spændende fuldtidsstilling her!

I Allerød kommune bor en pige med sin familie, som har brug for særlig støtte og vejledning. Pigen går i 1. klasse og kæmper med ufrivilligt skolefravær. Hun har en god social natur og ønsker gode venskaber og støtte i at bevare dem. Hun har udfordringer ved at være i legeaftaler i længere tid, så derfor er der en ramme omkring disse. Derfor planlægges legeaftaler omhyggeligt og begrænses til et specifikt tidsrum. 

Pigen har ADHD og udviser kravafvisende adfærd som kommer til udtryk ved at hun råber højt og kan have angstanfald. Hun vil nogle gange trække sig tilbage på sit værelse som reaktion på for meget stimuli. 

Af aktiviteter vil hun gerne spille spil på sin telefon, være ude i haven og lege med drukker. Hun elsker også heste og går til ridning hver uge og spejder. 

Din rolle: 
Du vil blive ansat til at støtte pigen i hendes skolegang, hvor din primære opgave i starten vil være at skabe tryghed og stabilitet. Målet vil være at få hende mere og mere tilbage i skole, men det bliver en meget langsom optrapning. 
Der kommer en trivselsvejleder 3 – 4 timer om ugen, som du vil samarbejde med mod pigens trivsel og reduktion af skolefravær. 

Om dig: 
Vi søger en engageret pædagog eller SSA med solid erfaring i at arbejde med borgere med skoleværing og belastningsreaktioner. Du skal være fortrolig med kravafvisende adfærd og dygtig til at skabe et trygt og stabilt miljø for borgere i mistrivsel. Det er afgørende, at du kan forpligte dig i en langvarig rolle som kontinuerlig støtte i hjemmet og trives med det tætte samarbejde omkring pigen. 

Arbejdstid: 
37 – 40 timer ugentligt

Mandag kl. 6/6:30 – 15/15:30 
Tirsdag kl. 6/6:30 – 15/15:30
Onsdag kl. 6/6:30 – 15/15:30
Torsdag kl. 6/6:30 – 15/15:30
Fredag kl. 6/6:30 – 12:00 

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Trine-Emilie Schøler på 36347900 -tryk 5 og 1. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi. Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Allerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5994818

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet