Døgnrapporten i Lynge: torsdag den 6. januar

Profilbillede

Lynge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra personbil, Kokkedal

Klokken 07.34 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet en taske med indhold fra en personbil, der havde holdt parkeret på Granvænget imellem tirsdag klokken 22.00 og onsdag klokken 07.00.

Tyveri fra varebil, Birkerød

Klokken 09.32 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 19.00 og onsdag klokken 05.00 var blevet skåret hul i bagdøren på en varebil, der havde holdt parkeret på Teglporten, hvorefter der var blevet stjålet værktøj fra varebilen.

Tyveri fra personbil, Kgs. Lyngby

Klokken 09.59 blev det anmeldt, at der imellem klokken 09.10 og klokken 09.40 var blevet stjålet kameraudstyr fra en personbil, der havde holdt parkeret på Lyngby Hovedgade foran MENY. Tyven var kommet ind i bilen ved at knuse en af de små trekantede ruder i bilen.

Hittestof, Farum

I forbindelse med Nordsjællands Politis målrettede indsats mod narkosalg på gadeplan var narkohundene Pelle, Fister og Vaks samt deres hundeførere onsdag formiddag på besøg i Farum Midtpunkt. Her blev der fundet i alt lidt over 100 gram hash, en digitalvægt samt en kniv gemt forskellige steder på og nær gangarealerne i Farum Midtpunkt.

Indbrud, Hellerup

Klokken 11.28 anmeldte en beboer fra en lejlighed på Gersonsvej, at hun knap 10 minutter forinden havde hørt lyde fra et værelse, hvorfor hun var gået derind. Her så hun en mand, der havde aflistet en rude, og som stod med et koben i hånden. Beboeren spurgte manden, hvad der foregik, hvilket fik ham til at løbe fra stedet og ud til en personbil. Anmelderen var snarrådig og fik taget fotos af bilen, og på baggrund af dette kunne Nordsjællands Politi senere anholde den formodede indbrudstyv, en 50-årig mand fra Skodsborg, og sigte ham for forholdet.

Færdselsuheld, Kgs. Lyngby

Klokken 12.12 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld, idet en personbil ført af en 51-årig kvinde fra Kgs. Lyngby havde påkørt en 27-årig mandlig cyklist fra Brønshøj, da hun kørte fra Kærmindevej og ind på Buddingevej. En patrulje blev sendt til stedet, hvor kvinden blev sigtet for ikke at have overholdt sin ubetingede vigepligt. Der skete ingen større personskade ved færdselsuheldet.

Færdselsuheld, Frederikssund

Klokken 12.21 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld, idet en personbil ført af en 36-årig mand fra Frederikssund kørte nordøst ad Frederikssundsvej og i krydset med Krogholmvej overså det røde lys ved lysregulering, hvorfor han påkørte en personbil, som kørte sydvest ad Krogholmvej. En patrulje blev sendt til stedet, hvor den 36-årige blev sigtet for ikke at have overholdt sin ubetingede vigepligt. Der skete ingen større personskade ved færdselsuheldet.

Spirituskørsel, Hellerup

Klokken 12.46 blev en 71-årig mandlig bilist fra København standset og kontrolleret på Frederikkevej. Her fik han alkometeret blæst op over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

Tyveri fra personbil, Kokkedal

Klokken 14.33 blev det anmeldt, at der var blevet stjålet en pung fra en personbil, der havde holdt parkeret på Jellerød Parkvej imellem tirsdag klokken 18.00 og onsdag klokken 12.30.

Butikstyveri blev til røveri, Kgs. Lyngby

Klokken 15.02 blev det anmeldt fra Føtex, at en mand havde forsøgt at stjæle en flaske vodka og en hårtrimmer, og at han tillige havde skubbet til en Føtex-medarbejder, da han ville forlade butikken uden at betale for varerne.

Manden blev tilbageholdt af personalet, og en patrulje blev sendt til stedet, hvor en 20-årig udenlandsk mand blev sigtet for røveri.

Spirituspåvirket mand kørte galt, Græsted

En 59-årig mand fra Græsted kørte onsdag eftermiddag lidt efter klokken 16 galt i sin bil. Bilen endte på en skråning og manden blev kørt på hospitalet dels for at blive undersøgt efter uheldet, dels for at få taget en blodprøve, som skal klarlægge hans nøjagtige promille, da han fremstod temmelig beruset, da patruljen kom frem.

Havde hash på sig, Hillerød

Ved en målrettet indsats mod narkosalg blev en 42-årig mand truffet ved Møllestræde onsdag klokken 16.44. Her viste det sig, at han var i besiddelse af hash, hvilket han blev sigtet for. Desuden blev en 30-årig mand sigtet for salg af narkotika.

Mulig brand i fyrrum, Lynge

Klokken 17.07 onsdag eftermiddag kom en anmeldelse om, at der var brand i et fyrrum ikke langt fra et hus på Mørdrupvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor der ikke umiddelbart var nogen synlig brand.

Penge stjålet, Kgs. Lyngby

Mellem klokken 15.30 og 15.40 stjal to mænd nogle kontanter fra en 90-årig kvinde. Tyveriet skete på Kastanievej, hvor kvinden skulle ind i en opgang. Her bemærkede hun to mænd, som gik og stod meget tæt på hende. Kvinden opdagede umiddelbart efter, at der manglede penge fra hendes taske. De to mænd beskrives begge som ca 40 år, østeuropæiske af udseende og ikke så høje. Den ene var iklædt en sort jakke. Tyveriet blev anmeldt onsdag aften klokken 20.56.

Unge skabte uro, Skævinge

Tre unge mænd skabte onsdag klokken 21.20 uro på Torpegårdsvej, hvor de tog kontakt til en beboer og spurgte efter en navngiven person. Da beboeren sagde, at der ikke var nogen med det navn på adressen, blev de unge mænd højrøstede og bankede hårdt på døren. En patrulje kørte til stedet, men de unge var gået og kunne efterfølgende heller ikke findes i området.

Sigtet for narkokørsel, Birkerød

Onsdag aften klokken 22.10 traf en patrulje en 21-årig mand fra Birkerød i en bil på Birkerød Kongevej. Det viste sig, at manden var påvirket af hash, og han blev derfor sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet for at få taget en blodprøve, der skal klarlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad. Manden blev desuden sigtet for besiddelse af en mindre mængde hash, som blev fundet i hans bil.

Kørte i frakendelsestiden, Kgs. Lyngby

En 28-årig mand uden fast adresse blev klokken 02.58 natten til torsdag standset på Helsingørmotorvejen. Her viste det sig, at han tidligere var frakendt sit kørekort og, at denne frakendelse stadig var gældende og, at hans promille var højere end tilladt. Den 28-årige blev derfor sigtet for at køre bil i frakendelsestiden og for spirituskørsel. Han blev taget med hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi