Døgnrapporten i Lynge: tirsdag den 30. november

Profilbillede

Lynge er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Færdselsuheld, Farum

En 51-årig mandlig bilist fra Farum kørte klokken 07.01 ad Skovbakken, da han fejlbedømte føret og ikke nåede at bremse ved sin ubetingede vigepligt, hvorved der skete sammenstød med en 25-årig mandlig bilist fra Hillerød, som kørte ligeud ad Paltholmvej. 

 

En patrulje kørte til stedet, hvor den 51-årige blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven. 

 

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade.

 

Tyveri fra personbil, Klampenborg

Mellem klokken 05.00 og 07.30 blev ruden i en Volkswagen personbil smadret, mens den holdt parkeret på Dalsgaardsvej. Fra bilen blev der stjålet radio og navigation.

 

Indbrud i containere, Nivå

Mellem fredag klokken 15.00 og mandag klokken 08.00 var der indbrud i to containere, som stod på en byggeplads på Johannes Hages Alle. En ukendt gerningsperson skar hængelåsene til containerne op og stjal derefter blandt andet værktøj derfra.

 

Tyveri fra biler, Værløse

Klokken 08.15 blev det anmeldt, at rattet fra en Mercedes personbil, som holdt parkeret på Fiskebæksvej, var blevet stjålet mellem søndag klokken 19.00 og mandag klokken 01.00. Indstigningen i bilen var sket ved rudeknusning. 

 

Mellem søndag klokken 18.00 og mandag klokken 08.00 blev der stjålet navigation og anlæg fra en Volkswagen personbil, som holdt parkeret på Søvej. Også her var indstigning sket ved rudeknusning.

 

Også ruden i en Volkswagen personbil, som holdt parkeret på Hejrebakken, havde fået knust ruden. Herfra var der stjålet en integreret navigationsskærm. Tyveriet skete mellem søndag klokken 17.30 og mandag klokken 08.45.

 

Mellem fredag klokken 12.00 og mandag klokken 06.30 blev der stjålet et instrumentpanel med gps fra en Volkswagen varebil, som holdt parkeret på Vesterbo. Indstigningen var sket ved rudeknusning.

 

Mens en personbil holdt parkeret på Klostergårdsvej blev en rude i bilen knust, og der blev stjålet gps/infotainment skærm. Tyveriet skete mellem søndag klokken 12.30 og mandag klokken 12.55.

 

På Poppel Alle holdt en Volkswagen personbil parkeret mellem søndag klokken 23.30 og mandag klokken 13.00. Her blev en rude i bilen knust, hvorefter der blev stjålet radio, navigation og musikanlæg.

 

Nordsjællands Politi kan ikke afvise, at der kan være tale om samme gerningsperson til tyverierne grundet sammenfaldet i modus, gerningstidsrum og nærheden mellem gerningsstederne.

 

Røgudvikling på badeværelse, Allerød

Klokken 08.36 indløb der anmeldelse om, at der muligvis var brand i en vaskemaskine i en bolig på Enghave park. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var røgudvikling fra et badeværelse, men ingen ild. Brandvæsnet sørgede for håndteringen af røgudviklingen, og det formodes, at den opstod som følge af kortslutning i en stikdåse.

 

Ingen kom umiddelbart til skade i forbindelse med røgudviklingen. 

 

Forsøg på tyveri fra personbiler, Charlottenlund

Det blev klokken 08.38 anmeldt, at en ukendt gerningsperson havde forsøgt at begå tyveri fra en Volkswagen personbil, som holdt parkeret på Skovgårdsvej. Mellem søndag klokken 17.15 og mandag klokken 06.30 knuste gerningspersonen en rude i bilen, men umiddelbart blev der ikke stjålet nogen genstande fra køretøjet.

 

Også klokken 09.41 blev det anmeldt, at der havde været forsøg på tyveri fra Volkswagen personbil, som holdt parkeret på Frølichsvej. Det var sket mellem søndag klokken 17.00 og mandag klokken 08.00. også her var en rude blevet knust for at skaffe adgang til bilen.

 

Nordsjællands Politi har en formodning om, at der kan være tale om samme gerningsperson til de to forhold grundet sammenfaldet i modus, gerningstidsrum og nærheden mellem de to gerningssteder.

 

Mistænkeligt forhold, Virum

En kvindelig beboer på Åbrinken observerede mellem klokken 07.30 og 08.00 en fremmed mand, som gik rundt og kiggede indgående på husene i området. Kvinden havde henvendt sig til manden, som dog nægtede at svare på, hvorfor han befandt sig på stedet. Det fandt kvinden mistænkeligt, og hun kontaktede derfor politiet klokken 09.00. En patrulje kørte til området for at lede efter den fremmede mand med henblik på at klarlægge årsagen til hans tilstedeværelse. Det var dog ikke muligt at udfinde ham.

 

Den kvindelige beboer beskriver manden som: dansk af udseende, ca. 50 år, 175-180 cm, almindelig af bygning, øjne, som sad lidt inde i hovedet og med øjenbryn ud over øjnene. Iført mørkeblå dunjakke og sort hue. Talte dansk.

 

Brand, Nivå

Klokken 09.07 indløb der anmeldelse om, at der var opstået ild på et værelse i en bolig på Svanevej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor slukningsarbejdet blev igangsat.

 

Branden opstod formentlig i en stikkontakt. Ingen kom umiddelbart til skade i forbindelse med branden.

 

Brand, Ølstykke

På Emilsvej opstod der klokken 09.10 brand på loftet i en bolig. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor slukningsarbejdet blev igangsat. Husets beboer, en 40-årig mand, blev tilset for eventuel røgforgiftning i en ambulance, som var blevet sendt til stedet. 

 

Det formodes, at branden er opstået i en elinstallation på loftet. 

 

Sigtelse for besiddelse af stoffer, Kvistgård

En patrulje blev klokken 10.33 sendt til en spejderplads ved Smedebakken for at bortvise nogle unge mennesker, som ikke havde lov til at opholde sig på stedet. I den forbindelse blev en 15-årig ung mand fra Helsingør fundet i besiddelse af hash og salgsposer, hvorfor han blev sigtet for at være i besiddelse af stofferne med henblik på videresalg. Grundet hans unge alder blev der taget kontakt til de sociale myndigheder samt andre relevante voksne for at informere om hændelsen.

 

Narkokørsel, Kgs. Lyngby

En 27-årig mandlig bilist fra Hvidovre blev klokken 10.47 standset af en patrulje på Klampenborgvej ved Helsingørmotorvejen. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel.

 

Der venter nu svar på en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring den 27-åriges eventuelle narkopåvirkning.

 

Tyveri af pung, Kgs. Lyngby

En 88-årig kvinde fra Kgs. Lyngby anmeldte klokken 12.25, at hun havde fået stjålet sin pung tidligere på dagen, mens hun befandt sig i Lyngby Storcenter. Tyveriet var formentlig sket nær eller i elevatoren i det gule område, hvor to kvinder havde stået meget tæt på kvinden. Kvinden havde ligeledes mistanke om, at de to kvinder havde afluret hendes pinkode, mens hun benyttede kortet i kiosken ved Føtex. Der var fra kortet hævet et kontantbeløb, inden det blev spærret.

 

Kvinderne beskrives som:
A: mellemøstlig af udseende, 18-22 år, 160-162 cm, almindelig af bygning, lys i huden og med langt sort hår. Iført grønlig vatteret jakke og bar mundbind. Talte fremmedsprog.

 

B: mellemøstlig af udseende, 18-22 år, 163-164 cm, almindelig af bygning, lys i huden og med sort langt hår. Iført sort vatteret jakke og bar mundbind. Talte fremmedsprog. Medbragte mobiltelefon.

 

Tyveri fra personbil, Helsingør

Klokken 13.25 blev det anmeldt, at bagruden på en personbil holdende på Nationernes Allé var blevet knust imellem søndag klokken 23.00 og mandag klokken 10.00. På tidspunktet for anmeldelsen var det endnu ikke blevet opgjort, hvad der eventuelt var blevet stjålet fra bilen.

 

Bedrageri, Frederikssund

Klokken 13.36 blev det anmeldt fra butikken Kirppu, at en kvinde havde taget et prisskilt fra en vare til 52 kroner og sat det på en vare til 250 kroner, for derved at forsøge at købe varen til 250 kroner billigere. Dette blev dog opdaget af personalet, men da kvinden nægtede at oplyse sine generalia, så personalet kunne foretage en anmeldelse af forholdet på politiets hjemmeside, blev en patrulje sendt til stedet, hvor en 51-årig kvinde fra Jægerspris blev sigtet for forholdet.

 

Færdselsuheld, Helsingør

Klokken 14.42 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld på Gefionsvej, og at en personbil nu lå på taget. Ved ankomst til stedet kunne det konstateres, at føreren af bilen, en 50-årig mand fra Brøndby Strand, ikke var kommet alvorligt til skade, trods bilen altså lå på taget. Færdselsuheldet var ifølge føreren sket ved, at han havde fået den skarpe sol i øjnene, hvorefter han havde påkørt en parkeret bil, som førte til, at hans egen bil væltede. 

 

Færdselsuheld, Gentofte

Klokken 14.59 blev det anmeldt, at en bil ført af en 60-årig kvinde fra Birkerød netop havde påkørt en 19-årig mandlig fodgænger fra København, da hun skulle svinge ud på Nybrovej fra en rundkørsel ved Lagergårdsvej. En patrulje blev sendt til stedet, hvor kvinden blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt. Der skete umiddelbart ikke nogen større personskade.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Stenløse

Klokken 15.45 blev en 23-årig mandlig bilist fra Ølstykke standset og kontrolleret på Drosselvej. Manden kørte bil og talte i håndholdt mobiltelefon, hvilket han blev sigtet for, ligesom han blev sigtet for, at der på hans person blev fundet en moderat mængde kokain i en frysepose.

 

Færdsel i øvrigt, Helsingør

Klokken 15.49 blev det anmeldt, at en lastbil var gået i stå og holdt stille midt i krydset ved slutningen af Helsingørmotorvejens forlængelse. Politiet blev sendt til stedet, hvor trafikken fra Helsingør og i sydgående retning blev lidt via Kongevejen, indtil vejhjælpen havde fået bugseret lastbilen væk.

 

Ridser i lakken, Hellerup

Klokken 16.10 blev det anmeldt, at en Skoda Fabia, som havde stået op Lille Strandvej, i sagene mellem fredag eftermiddag og mandag morgen klokken 06.15 var blevet udsat for hærværk og havde fået ridser langs hele den ene side.

 

Fem biler i harmonikasammenstød, Kgs. Lyngby

Mandag eftermiddag klokken 16.29 kørte fem biler sammen i et harmonikasammenstød på Helsingørmotorvej. Der skete umiddelbart ingen personskade, og den øvrige trafik blev ledt forbi uheldsstedet via nødsporet, indtil motorvejen kortvarigt blev spærret for at fjerne de sammenstødte biler.

 

Kørte uden kørekort, Kgs. Lyngby

En 21-årig mand blev mandag eftermiddag klokken 17.55 standset, da han kom kørende på Helsingørmotorvejen. Her viste det sig, at han ikke havde noget kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

 

Taske stjålet fra bil, Lynge

Mellem klokken 16.45 og 17.45 mandag eftermiddag blev en taske stjålet fra en bil, som holdt på Slangerupvej. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen. Tyveriet blev anmeldt klokken 19.44.

 

Stak hul i dæk, Fredensborg

En ukendt gerningsmand stak mandag aften klokken 23.30 hul i tre dæk på en bil, der holdt i Dannevang. Hærværket blev anmeldt klokken 23.43.

 

To mænd forsøgte at bryde ind i bil, Holte

Klokken 00.20 natten til tirsdag forsøgte to mænd at bryde ind i en bil, som stod på Nordre Paradisvej. De to mænd blev tog afbrudt i deres forehavende af en alarm på stedet og forsvandt herefter. 

 

De beskrives som:

A: mellemøstlig af udseende, 180-185 cm, almindelig af bygning med kort mørkt skæg om mund og ned langs kinderne, bar en tophue i forskellige mørke og lyse farver samt ukendt logo på front, kort dunjakke med lyse ærmer samt mørk fra bryst og ned, lyse bukser og mørke sneakers.

 

B: mellemøstlig af udseende, 180-185 cm, almindelig af bygning, sort kort hår, iklædt mørk hættetrøje, lys lang frakke med hætte og fire skinnende knapper på fronten samt lynlås og lommer ved hofte, mørke bukser, mørke sneakers med lysere område omkring snørebånd og ukendt logo på sidder. Han havde desuden en lys rygsæk på. 

 

En patrulje blev sendt til stedet og traf tre mænd i området. De passede imidlertid ikke på signalementerne og kunne derfor ikke knyttes til sagen.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk