Børnehuset Solbjerg søger en køkkenmedarbejder fra 1. august 2023.

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet


Køkkenmedarbejder til Børnehuset Solbjerg 27 t/u fra 1. august 2023

Vi søger en køkkenmedhjælper til vores køkken, hvor vi dagligt fremstiller spændende og sund mad til ca. 100 børn og voksne.

Du bliver en del af køkkenteamet på 2 personer med stor dialog og samarbejde med det øvrige personale. Vi har åbent dør til køkkenet og børnene er meget velkomne gæster i køkkenet.

Vi tilbyder en arbejdsplads med stor fokus på økologi og bæredygtighed og naturligvis sund og ernæringsrigtig mad efter fødevarestyrelsens anbefalinger. Vi har store ambitioner om at give børnene en måltidsoplevelse som påvirker deres madglæde og madmod - derfor er nytænkning og gode ideer altid velkomne.

Vi søger en person, som er klar til at tage fat på de daglige opgaver med at skrælle, skære, stege, bage samt rengøring og oprydning m.m. og dermed være med til at sætte et sundt økologisk frokostmåltid på bordet hver dag til alle vores børn.

Hvis du har erfaring fra lignende arbejde, er det naturligvis en fordel men det vigtigste er, at du skal har lysten og interessen og hænderne skruet rigtig på - og så sørger vi for grundig oplæring.

De 27 køkkentimerne er fordelt på 5 formiddage om ugen.

Der vil være god mulighed for at få vikartimer som pædagogmedhjælper på stuerne eftermiddagstimerne.


Nysgerrig?

Så kontakt Børnehuset Solbjerg på tlf.72 35 83 20

Ansøgningsfrist torsdag den 6. juli kl. 12 - ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

 

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.Et arbejde, der betaler sig - et særligt tillæg

I Furesø Kommune er attraktiv løn, interesse for hinandens faglighed og løbende personlig og faglig udvikling en vigtig del af vores virkelighed. Engagementet i den enkelte har stor betydning for børnenes trivsel, udvikling og læring. I Furesøs mange dagtilbud er forskellighed en styrke, og medarbejderne går gerne nye veje i arbejdet med at styrke udviklingen af den pædagogiske kvalitet med udgangspunkt i den styrkede pædagogiske læreplan.

Den indsats belønner vi med Furesøtillægget, der sikrer et kvalifikationstillæg på 10.000 kr. i nutidskroner årligt til alle fastansatte pædagoger.

Pædagogerne fortæller
I 4 videoer kan du blive klogere på, vi arbejder med at give Furesøs børn de bedst mulige vilkår og muligheder i livet. Se dem på furesoe.dk/blivpædagog


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=339d6262)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Allerød Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Børnehuset Solbjerg, Solbjerghaven, 3500 Værløse

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=339d6262&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5845494

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet